Молодіжка “Ставрос”

Початок відпочинку молодіжки «Ставрос» на Закарпатті.


Цими днями, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, хлопці та дівчата з православного молодіжного товариства «Ставрос», яке діє при Свято-Пантелеймонівському храмі міста Луцька, перебуває на благодатній землі Закарпаття. Відпочинок відбувається на базі туристичного відпочинку «Драгобрат».

Чарівні карпатські краєвиди, сніжна зимова погода, – усе тут налаштовує на активний відпочинок на лоні природи. Як і годиться православним християнам, перший день відпочинку розпочався із ранішніх молитв, після яких духівник молодіжки «Ставрос» протоієрей Іоанн Піпаш прочитав Євангеліє та виголосив невеличку проповідь на євангельську тему. Священик  також благословив хлопців та дівчат на день, що настав, побажавши їм гарного відпочинку.

А відпочинок волинської молоді був дійсно активним та насиченим. Адже сам рел’єф карпатських гір, як ніщо інше сприяє такому виду відпочинку як катання на лижах.

Отож, цього дня учасники молодіжки «Ставрос» досхочу наїздилися з гірки на лижах, не обійшлося і без падінь та курйозних ситуацій. Але усі однозначно отримали від такого активного відпочинку задоволення, тим більше, що молодь полюбляє як раз саме відпочинок сповнений адреналіну.
Костянтин Олексюк

Молодіжка “Ставрос”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *