У Києві відбувся ІІІ щорічний благодійний фестиваль «Божі діти»

5 червня, з благословення керуючого Волинською єпархією, Преосвященнішого Нафанаїла, єпископа Волинського і Луцького, відбулася поїздка дітей-сиріт та дітей з багатодітних сімей  Волинської єпархії до міста Києва, на ІІІ щорічний благодійний фестиваль «Божі діти» у якому юні паломники також взяли участь, яку очолив клірик Свято-Покровського храму протоієрей Іоанн Піпаш.

Захід було проведено з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та з ініціативи Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, за підтримки БО БФ «Святих благовірних князів Бориса та Гліба» і ГО «Божі діти» в Міжнародному палаці культури та мистецтв (палац «Жовтневий»).  

Мета заходу полягала в тому, щоб надати можливість дітям-сиротам та багатодітним сім’ям зі всіх куточків України відчути опіку Церкви. Участь у Фестивалі взяли хори Української Православної Церкви та відомі вітчизняні виконавці, під час концерту владика Августин вручив грамоти благодійникам, які внесли вагомий вклад в організацію цього святкового заходу. Також всіх учасників заходу було запрошено на обід, після якого всім присутнім було подаровано по книзі “Новий Заповіт” та по іконі Вознесіння Господнього.

По закінченні Фестивалю діти відвідали Майдан Незалежності, а також Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру, де приклалися до святинь обителі і мощей угодників Божих та попросили у них перед Богом заступництва і з Божим благословенням повернулися додому.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *